Medewerkers

Versie 4

Aan de stoel:

 • drs. Chris van Keulen (orthodontist en eindverantwoordelijke voor alles wat er in de praktijk gebeurt)
 • Fleur (ortho-assistente),
 • Sanaa (ortho-assistente),
 • Dorinthe (ortho-assistente),
 • Tessa (ortho-assistente)
 • Daphne (ortho-assistente)
 • Britt (ortho-assistente)
 • Esther (ortho-assistente)

Aan de telefoon en de receptie:

 • Hanny en
 • Wilma

Achter de schermen:

 • Marieke (personeelsmanagement, administratie)

Over Drs. Chris A.F. van Keulen:

295730_10150406988922195_1537448476_n

Chris studeerde in 1998 af als tandarts aan de Vrije Universiteit (ACTA) Amsterdam (cum laude). Na een jaar gewerkt te hebben als tandarts is hij verhuisd naar Gent (Belgie) voor de vierjarige specialisatie tot orthodontist aan de universiteit van Gent onder leiding van prof. Dr. Luc Dermaut. In oktober 2003 is deze opleiding afgerond (met genoegen) en werd hij ingeschreven als orthodontist (specialist dentomaxillaire orthopaedie) in het specialistenregister.

Aan de Universiteit van Gent deed hij tevens wetenschappelijk onderzoek naar de relatie tussen kruisbeten en kinpuntdeviatie, wat heeft geleid tot publicatie in The European Journal of Orthodontics in 2004 en voordrachten ondermeer voor de European Orthodontic Society in 2003 te Praag.

In 2002 begon Chris als orthodontist in Culemborg in samenwerking met collega Gina Hoogendorp-Carretero. Vanaf 2008 was hij deeltijds werkzaam in Culemborg en deeltijds in zijn praktijk in Tiel. Sinds 1 september 2015 heeft hij ervoor gekozen om full-time werkzaam te zijn in Tiel.

Chris van Keulen is erkend als orthodontist (tandarts-specialist) in het Nederlandse BIG-register (registratienummer 19048970002) en erkend als orthodontist in het Belgische specialistenregister.

Lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde (NMT) en de Vereniging van Orthodontisten (VvO).

Over Sanaa:

Sanaa is een van de assistenten die aan de behandelstoel werkt; ze is in 2002 gediplomeerd als tandartsassistente en heeft aansluitend de interne orthodontie-opleiding bij Orthodontiepraktijk Tiel gevolgd. Ze is gelijk full-time bij ons gaan werken en heeft daar nog steeds erg veel plezier in. In haar vrije tijd maakt ze graag kleding en volgt ze naailessen. Sanaa heeft inmiddels 15 jaar ervaring!

Over Wilma:

Wilma werkt aan de receptie en handelt het telefoonverkeer af.

Over Hanny:

Hanny verzorgt de administratie en de declaraties bij Fa-Med. Verder werkt ze achter de receptie om ondermeer het telefoonverkeer af te handelen. Na het behalen van het secretaressediploma via Schoevers in 1984 is zij eerst gaan werken in een postagentschap. Sinds 1 maart 1985 werkt ze bij Orthodontiepraktijk Tiel, dus inmiddels meer dan 25 jaar! Tot 1999 werkte Hanny fulltime maar na de geboorte van haar dochter part-time.

Over Fleur:

Fleur heeft haar stage tijdens de opleiding voor tandartsassistente gevolgd in onze praktijk. Na het behalen van haar diploma is ze hier blijven werken.

Over Dorinthe:

Dorinthe heeft ook haar stage gevolgd in onze praktijk. Na het behalen van haar diploma als tandartsassistente is ze hier blijven werken.

Over Tessa:

Tessa heeft ook stage gelopen in onze praktijk. Dat is wederzijds goed bevallen. In februari 2015 is ze afgestudeerd als tandarts-assistente en sindsdien werkt ze bij ons!

Over Daphne:

Daphne werkt twee dagen per week in onze praktijk. Voorheen heeft ze bij een algemene tandartspraktijk gewerkt.

Over Esther:

Over Britt: