Nota’s

In onze praktijk zijn we liever met de patient bezig, dan met onze financiële administratie. We willen immers alle aandacht kunnen geven die de patient verdient. Vandaar dat we hebben besloten om onze tijdrovende administratie uit handen te geven aan een specialist: Infomedics.

De nota’s worden zoveel mogelijk rechtstreeks met uw ziektekostenverzekeraar afgehandeld. Dat lijkt ons wel zo handig en gemakkelijk. De meeste ziektekostenverzekeraars sturen u later een overzicht van door hen vergoede behandelingen of u kunt dit in hun online portaal nazien. Voor het eventuele restant dat niet wordt vergoed ontvangt u wel een nota van uw verzekeraar of van Infomedics. Het kan gebeuren dat een verzekeraar voorwaarden wijzigt waardoor Infomedics niet meer rechtstreeks kan declareren: in dat geval ontvangt u de volledige nota zelf en zult u deze zelf naar uw verzekeraar moeten sturen voor eventuele vergoeding van de gemaakte kosten: houd in dat laatste geval wel de betalingstermijn in de gaten.

Voor vragen of overleg over rekeningen zoals het navragen of er nog openstaande nota’s zijn kunt u terecht bij het contactcenter van Infomedics via telefoonnummer 036 – 203 19 00 of via het reactieformulier op de website:

www.infomedics.nl